Palmyra halálhörgése...

2015.08.25 09:58

A Nagy Oroszország nagy Putyinja által "védelmezett" Szíriában az Isis az úr. Kulturális programjuk keretében szisztematikusan rombolják a görög kultura el nem mozdít ható emlékeit, ill. elrabolják és piacra dobják a mozgatható műkincseket. Nemrég felrobbantották a Baal Shamin mauzóleumot és lefejezték a 81 éves Khaled el Aszad régészt, a palmyrai kincsek őrzőjét. 

Felhördül persze, hogyne hördülne fel a "szélsőjobb" is, pl. a HIDFŐ. Ismételten felhúzom magam amiatt a taplóság miatt, amit ezek az "orgánumok" tanúsítanak politikai kérdésekben. A Hidfő a német sajtóból idéz, kommentár nélkül, azaz egyetértőleg.

"A Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap szerint az európai országok felül kell vizsgálják külpolitikájukat, és rá kell kényszerítsék Washington szövetségeseit, hogy ne vegyenek részt az amerikai kezdeményezésű gazdasági világháborúban, ha le akarják állítani az Európába irányuló népvándorlást. A publicisztika kifejti, hogy az Egyesült Államok szándékosan egy globális gazdasági háborút kezdett, hogy megakadályozza más nagyhatalmi központok felemelkedését, és így megőrizze egyeduralmát a globális politikában. Amerika azonban nem tud egymagában gazdasági háborút vívni, így a nyugati szövetségeseknek és a kelet-európai országoknak hatalmas felelőssége van abban, hogy segédkeznek-e az amerikaiak gazdasági hadviselésében, vagy épp ellenkezőleg; fékezni próbálják azt. A lap szerint amennyiben a nyugati szövetségesek eszközként részt vesznek ebben a gazdasági háborúban, az idővel tényleges nagy háborúvá válhat, és a világ sötét jövő elé néz. Ez a háború azonban megállítható, ha az Egyesült Államok elszigetelődik korábbi szövetségeseitől, és más, térségi országok segítsége nélkül nem tudja folytatni a felemelkedő nagyhatalmak potenciális szövetségeseinek megsemmisítését."

Tehát: Amerika és gazdasági háború? Egy lófaszt (sorry) egészen másról, jóval többről van szó.

Egy másik kútfő, a Nemzeti Arcvonal, pedig ezt írja.

"Zsidó-szabadkőműves alapvetésekből kifolyólag a nyugatnak fel kell forgatnia Görögországot, hiszen annak a rassznak a gerince, amelyből a hellenizmus fakad, még mindig ott él a görögségben. A liberális média nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a görögöket lusta bunkóknak állítsa be, akik várják a sült galambot, de egyébként iskolázatlanok, semmirekellők, stb. Megkockáztatjuk, hogy a háttérhatalom legyártott ilyen egyedeket is, de eredendően a görögség fajilag igen értékes, egy új, értékeken és nem érdekeken alapuló Európa egyik bástyája lehet."

Valahogy így. Több ezer éve folyik (!) a faji háború a fehér és egy nem fehér faj (a zsidó) között. Semmit sem gyűlöl jobban a zsidó, mint saját ellentétét a nagyszerü görög kulturát és azt a nemes emberfajt, amely ezt létrehozta. A görögség, azaz a fehér, azaz az európai civilizáció, most harapófogóba került egyszerre pusztítják a multját, a jelenét és a jövőjét. 

A migráció nem népvándorlás, hanem gondosan tervezett és szervezett zsidó népvándoroltatás Európa szívébe, egy olyan "szívbe", amelyet már infarktusos állapotba hozott az árulás. Frau Merkelre - annak a bibliai kúrvának a reinkarnációjára utalok, aki házában rejtegette a zsidó kémeket - célzok, aki az EU bevándorlási politikájának jövőbeni reformjáról fecseg. Meg a másik szélhámosra, aki a krími öbölben egy búvárharangban vigyorog miközben ókori leleteket keres... 

Mit is tartalmaz Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben a 3. Jegyzőkönyv?
"Közölhetem önökkel, hogy ma már csak néhány lépés választ el célunktól. Már csak kis darabot kell megtennünk
ahhoz, hogy a Jelképes Kígyó, amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba."


Itt tartanánk? A kígyó "lépései"  néha félresikerülnek. A kis darab út nagyon hosszú, évszázadokon és irdatlan földrajzi távolságokon át vezet. És mi van, ha a népek eltapossák a kígyó fejét? Sokat gondolkodtam már azon, milyen e kígyó "emberi" arca. Azt hiszem, találtam egy képet, amely elég jól kifejezi. Miért is? A zsidók fő ünnepe a Purim, egy általuk szervezett tömeggyilkosság emlékünnepe. Akkor örülnek igazán...

Még egy kérdés: kell "Ö" nekünk?

 

 



 



 


 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu