Aki "I"-mond, annak "A"-t is kell mondania.

2015.09.16 11:52

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden világos. Merkel eladta Európát Izraelnek, ill. ZsidóAmerikának. Most úgy néz ki, mintha szamár lenne és szamárságokat fecsegne. Merkel azonban nem szamár, hanem a fehér civilizáció Júdása. Jelenlegi nyilatkozatai a "duplagondolt"  fejezik ki "újbeszélül". Ennyi az egész.

A jelek szerint Európa hamarosan szíriaizálódik. A most színesen virágzó "bűnös" városok szürke rommezőkké változnak. A fehér hitetleneket elpusztítja a háború, a nélkülözések, a hontalanság és az IA hóhérok kése.

Ez persze csak átmeneti állapot, mert a romokon és a holttestek hekatombáín új "civilizáció" sarjad. Egy ősrégi/új faj hozza létre: a zsidóság. Talán annyi gójt életben hagynak, amennyi a zsidók kényelmét, kéjvágyát és a szervkereskedőket kiszolgálni alkalmas, ill. elegendő.

Mindez csiráiban már megteremtődött. A gój fejekben mesterséges köd ül. Lelküket bénítja a rémület. Társadalmi rendjük káoszba fordult.

A cionista kígyó már nem jelképes. Teljes életnagyságban magasodik Európa, Északafrika és Közelkelet fölé.


Északafrikát és Közelkeletet már elpusztította. Most az ott toborzott Janicsárokkal Európa ellen támad. A hadoszlopok élén családokat hajtanak remegő asszonyokkal és síró gyermekekkel, hogy a buta gójoknak megessen a szívük és vállaikra terítsék a takarót, kezeikbe nyomják a banánt.

A nyakazókések most még a csizmaszárban vannak. Előkerülnek hamarost...

Szépen lett ez elképzelve és gondos a tervezés, a kivitelezés is. De mit tanít a történelem? A zsidók ötezernéhányszáz év óta sokszor álmodtak már ilyesmiről. Aztán mindíg bebaszott (bocs) valami és a gyűlölet népe beleütközött a gój népek ösztönös, ám elemi erejü ellenállásába.

Most milliárdok látják, értik, szenvedik a zsidó háború szörnyűségeit. Forr a világ bús tengere. Úgy lehet a végső győzelem remélt hajnala a zsidóság alkonyát jelenti majd.

 


 

 

 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu