Közeledik az igazság pillanata. Putyin meztelen.

2015.08.11 19:36

Aszad, Putyin hóhérsegéde, rövidesen meglengeti, majd bedobja (rádobja) a törölközőt Sziria romjaira, temetőire.

A két disznónak végre sikerült lerombolni a világ egyik legszebb országát, megtizedelni, ill. földönfutóvá tenni a népét. Mindezt - úgymond - azért, hogy Oroszország megtarthassa azt a tartuszi hadibázist, amelyre az égvilágon semmi szüksége sincs, hiszen Oroszországnak nincs közelkeleti politikája, ill. érdekeltsége. Hagyta lerombolni Irakot és Libiát, ill. hagyja lerombolni Szíriát. Átverte és cserbenhagyta Iránt és vígan seftel mindazokkal akik ezeket az országokat lerombolták, rombolják.

Oroszországot gyarmatosítják. Gorbacsov kezdte, Jelcin folytatta és Putyin befejezi. 

Most kínlódom magam keresztűl Drábik legújabb dezinformációs remekművén az "Ukrán drámán"  (amelynek már a címe is félrevezető, hisz nem ukrán, hanem orosz drámáról van szó) amelyben a szerző Putyint fényezi. Nagy politkusként, ill. hadvezérként próbálja beállítani. Olyannak, aki az egyetlen lehetséges orosz reálpolitikát folytatja.

Putyin észre sem vette, hogy az Isis megszállja Szíria "olajtermő" északi részét és immár Palmyra romjai előtt fényképezkedik, mielőtt lerombolná azt is.

A zsidó antikultúra évezredek kultúráját rombolja le az olyan zsidócsahosok segítségével, mint Putyin.

Ez az emberfajta rosszabb a dögvésznél.

A nagy államférfinak rövidesen sikerülni fog Kelet Ukrajnát is "szíriaizálni", tízmilliónyi oroszt juttatva a szírek sorsára. Igaz, nem állíthatjuk, hogy Putyin "honfitársaival" bánik így, hisz Putyin zsidó. Neki nincs hona. Testvérei pedig fajtársai, a moszkvai (és nemzetközi) zsidó rabbik és oligarcha cimborája a tömeggyilkos Kolomojszkij. 

A legfőbb ideje lenne, hogy az emberiség megemberelje önmagát....


 

 

 



 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu