Gonosztevők

2015.09.19 07:46

Mindannyiunk kedvence a zsidózó Kuruc Info ismét jelesre vizsgázott a dezinformáció [néphülyítés] tantárgyból. Aki mélyebben óhajt meríteni a hülyeség kútjából olvassa el legújabb írásukat, amely az USA és Oroszország "kényszeredett" együttműködéséről fantáziál.

Szerintem már minden értelmes ember tudja, legfeljebb nem mondja, hogy a világeseményeket a zsidótőke által vezényelt háttérhatalom helytartói irányítják Obama, Hszi Csin-ping Xi Jinping és Putyin. Ezek az urak egyáltalán nem szégyenlősek. Néha a nyilvánosság elé lépnek...

Együttműködésük hatékony és szívélyes, egyáltalán nem "kényszeredett"

Amerika szétzúzta Irakot és Líbiát. Ezt Oroszország tudomásul vette, a kisújját sem mozdította, jóllehet Irak korábban szövetségese volt. [E szövetség többmillió halottat eredményezett az iraki/iráni háborútól kezdődően. 

Mikor Líbiát kicsinálták a világtörténelem leghülyébb és legpfátlanabb külügyminisztere bejelentette, hogy Szíriát már nem engedik és nem hagynak fölötte nyilt égboltot, amelyben szabadon röpködhetnek az amerikai, angol és francia terrorbombázók. A szíriai égbolt tehát bezárult ezek előtt a ragadozók előtt, de továbbra is nyitott maradt az izraeli repülőgépek számára, amelyek időnként csapást, alkalmankint atomcsapást (!) mértek "gyengitett" nukleáris bombákkal, ill. rakétákkal tetszésük szerint kiválasztott célpontokra.

Szíria ugatni sem tudott ezekre a dögmadarakra, mert nem kapott "nagy" szövetségesétől hatékony légelhárító eszközöket. De legalább Oroszország reklamált? Egy lófaszt (bocs) reklamált! Putyin és Netanjahu a legjobb barátok. 

[A fenti kép a Komlómédiában jelent meg azzal az aláírással, hogy Putyin és Netanjahu azonnali fegyvernyugvást sürgetnek Szíriában... Meg tudtam ezzel olvasóimat nevettetni? Ha nem, baj van a humorukkal, vagy inkább a látásmódjukkal.]

Putyint a világ-kártevőt "szíria-politikája" leplezte le, az Iszlám Áállam szíriai  térfoglalásával kapcsolatban. A "semmiből támadt" hadsereget Szaud Arábiában hozták létre és Törökországon keresztűl zúdították Szíriára.

De legalább ezért megfenyegette Putyin ezeket a disznókat. Egy túrót (bocs)! A legjobb barátok...


Szaudiakkal ....

Erdogannal...

Visszatérve a cikkre. A Kuruc Infonál senkinek sem jutnak eszébe ezek a dolgok, ezek a képek? Szép kis "antiszemiták" mondhatom. Mindenki tudja, hogy a "zsidózás" szervezett folyamat. A zsidók szervezik - a Kuruc Infónál is...

Engem életem 84 éve alatt senki se hülyézett le annyiszor és olyan aljas módon mint Putyin kritikátlan hódolói, főleg olyan hölgyek, akiknek a "jóniját" folyamatosan nedvesen tartja ez a szépfiú.

Az urak áldozatos együtt munkálkodásásnak eredménye a meggyilkolt Szíria. Az alábbi képpár szövege "syria before - after"...

Ez az írás, vagy inkább képkiállítás elsősorban azoknak szól, akiknek renyhe fantáziáját holt bötükkel nem lehet megmozgatni.

Immár "after" vagyunk... Kérdés, hogy fog kinézni Európánk "after"? Máskor, máshol kifejtettem már, hogy Európa a harmadik zsidó invázió előtt áll. Az első és második világháborút ZsidóAmerika katonai inváziói döntötték el. A "keresztes hadjárat" egyik epizódja Drezda lakosságának elégetése volt.

Drezda így nézett ki "after". Churchillnak a pusztítás képei okoztak derűs pillanatokat. Ezek nézegetését nevezte szórakozásnak a vén disznó. A drezdai csíny emlékére kezdett a RAF tábornoki egyenruhájában parádézni.

Most az az "izgis" kérdés, hogy fog kinézni a mai rohadt "migrált" Ájrópa  "after"? Mindenesetre figyelemre méltó, hogy Putyin amúgy lepcses pofáját még egyetlen értelmes mondat sem hagyta el a migrációval kapcsolatban. 

Nem az ő asztala?

Hát ahogy vesszük. Az ember azt hinné, hogy minden szíriai migráns Putyin személyes áldozata, hisz ő Szíria fővédnöke. Ennek tudható be, hogy kb. tízmillió szírnek kellett elhagynia otthonát és több mint négymillió
e-migrált külföldre. A jámbor szemlélő most azt gondolhatná, hogy a migránsok ezek közül kerülnek ki.

Egy frászt!

Szíriát előbb a zsidó, angol, francia titkosszogálatok emberei kezdték marcangolni. Amikor már sikerült felborítani a rendet ezek szerepét átvették a Közel-keleten toborzott gyilkosok felforgatók, mint az Aszad diktatúra "demokratikus" ellenzéke... Aztán a semmiből jött az Iszlám Állam és egyből elfoglalta Szíria északi részét. Ez teljesen "simán" ment. Szíria érzékelhető ellenállást nem tanúsított.

Summa - summárum Szíria mai "lakosságát"  részben szír áldozatok, részben gyilkosaik alkotják... És mit gondolnak a kedves olvasók, kikből verbuválódik a migránsok hada? Hát persze hogy a gyilkosokból. Legalábbis annak kemény magját ők szolgáltatják. Persze visznek magukkal tölteléket is, pl. gyermekeket, akiket a támadó ék élére állítanak, vagy átdobnak a kerítésen.

A migráció európai fogadtatása kedvező. Ez nem csoda, hisz a fogadást Frau Merkel a zsidó rabbik cafkája szervezi.

 
Jellemző, hogy mikor Magyarországra ette a fene nem az Európa védelmében elesett német katonák temetőit kereste fel, hanem a Dohány utcai zsinagógát.

A cionizmus cseppet sem jelképes kígyója most készül Európát végleg összeroppantani. Van e szabadulás a halálos ölelésből? Talán. E kígyó - láncnak van egy gyenge szeme - Oroszország! Putyin most azért piruettezik, mert belpolitikai komplikációktól tart arra az esetre, ha végleg átjátssza Szíriát.

Én pedig épp egy belpolitikai komplikációhoz fűzöm az utolsó halvány reményt. Abba, hogy felébred az altatott orosz nép-medve és szíve/lelke a hadsereg elsöpri a gonosztevőt rothadt rezsimjével együtt, ő pedig megkapja a tarkójába az ezerszeresen megérdemelt golyót a Lubjanka valamelyik földalatti folyosóján.

Ámen...
 

 

 

Ez a harmad

 

 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu