Csurka próféciája, avagy - hogyan (nem) lehet valaki próféta saját hazájában.

2015.08.22 08:28

Csurka tényleg látta a jövöt! Ezt igazolja  1998. február 8 - i próféciája amely azóta, ahogy mondják, egy az egyben "bejött" 

" A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak. Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.
 
A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást,
mert ez az érdekük. Az USA a NATO - n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és az európai Oroszország között.
 
Erre piilanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja - kormányai régen elárulták. 
A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebböl csak 
hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.
 
Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni. Megbélyegzettség, üldőzés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk . Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk."
 
l látta, jól mondta - de nem hallgattak rá. Ilyen a magyar! Inkább a zsidó hercegprímásra, a macesz faló Erdő Péterre, hallgat (kifordult szemekkel), pedig az semmit sem mond, ájtatos közhelyeken kivül.
 
Ennyire marha lenne a magyar? Hát nem egészen. Miért nem hitt Csurkának, miért nem állt mellé, miért nem sorakozott mögé?

De hisz sorakozott. Én is ott voltam a Szabadság téren, amikor jó százezer miépes és kisgazda (!) ordította "Patkány", amikor Csurka kiejtette Árpi bácsi (alias Takony) fedőnevét.
 
Miért nem lett mégse Csurka népvezér? A válasz tanulságos! A jövő miatt érdemes elgondolkodni rajta!

Mint tudjuk, egy gyenge pillanatában aláírta a beszervezési okmányt [Raszputyin (?), Raszkolnyikov (?), Zsoké (?)]. Azt mondta nem jelenetett. Mind ezt mondta. Kissé gyanús azonban, hogy a felakasztott Angyal István ['56-os költő - forradalmár] lakását, teljes berendezéssel, neki utalták ki...

Aztán meg, ha valaki nem értett valamit, a szellemes franciák azt mondták : "keresd az asszonyt" [cherchez la femme]. Erre Csurkánál nem volt szükség, hisz mindenki tudta, hogy szívét és rajta keresztül a MIÉP-et Papolczy Gizella őnagysága kormányozza vaskézzel és harácsoló karmokkal. Az izgága miépesek esetleg sokmindent elnéztek volna Csurkának mint volt (?) ügynöknek, amit nem néztek el Gizella madám papucs élettársának.

Csurka mint "pártstratéga" bukását végülis Orbán okozta [mint több más politikusét...]. A gyengén ötszázalékos Csurka ugyanis miniszter szeretett volna lenni egy Orbán kormányban. A roma csávó ezt nyilván meg is igérte neki. Csurka léprement és bejelentette, hogy pártközi megegyezés alapján egyes körzetekben visszalépteti a miépes képviselő jelölteket a Fidesz javára. Ezzel elfűrészelte azt az ágat amin ült.
 
Ezt mindenki tudja, mindenki észrevette. De nem ez Csurka igazi bűne. Csurka majdnem olyan jól beszélt mint Hitler. Csakhogy Hitler feltüzelte, tettre mozgósította hallgatóságát, Csurka pedig - kifárasztotta! Megtapasztaltam ezt én is. A menet valahonnan a Bem térről indult kora délután. Elkanyarogtunk a Kossuth térig. Csurka beledumált az estébe, de nem mondott semmit, ami cselekedetre buzdított, vagy pláne lázított volna. [Ebben hasonlított Erdő Péterre.]

És mi maradt az emberben egy ilyen meeting után? Nagy üresség és három kérdés: hol hugyozhatok, ülhetek le és ihatok egy pofa sört?
Én akkor még ktünő erőben voltam, a talpasok zöme azonban öreg ordas volt. Nagyrészük vidékről bumlizott Pestre Csurkát hallgatni...

Magyarok! Ez így nem megy! Nektek nem egy Mohács kell, hisz azt rendeztetek magatoknak már többet is. Nektek egy vezér kéne, aki - a szép szavakon túl - kitaposná belőletek a patópálságot. Lesz ilyen vezér? Nem tudni. De ha nem lesz, nektek annyi! Ez tuti! Majd meglátjátok!
 
És kúrvára meg is érdemlitek!
 
Utóirat
Megint akadozok... A Faszbúk nem a saját  frontképével jeleníti meg az aktuális cikket. Ez ugyan többször sikerült, most nem (?).


 
 
 
 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com, szeszak.gyula@mailbox.hu