Bűn és bűnhődés.

2015.09.07 09:36

 

Jót röhögtünk annakidején, amikor Hofi előadta a nyúl, a sapka meg a füstszűrős cigaretta sztorit.

Most fogtomon vagyunk. Faszolni fogunk!

A migránsok miatt? Egy frászt! Minden miatt, amit a vereckei bejövetel óta műveltünk, a honfoglalásért, a kalandozásokért, a pogánylázadásokért...

Hadd ne folytassam...

Mindíg is egyedül voltunk Ájrópában. Mióta elzsidósodott, azóta meg pláne. Se szeri se száma a Magyarország elleni acsarkodásnak. Pofázik a svájci pártvezér, a német külügyminiszter, az osztrák belügyminiszter; vagyis azok a szarháziak, akik az európai káoszt gerjesztik, segítve a zsidó háttérhatalmat Európa elözönlésében.

A célpont [köpőcsésze] most Orbán.

Leordítjákl amiatt, mert kerítést tákol, hogy a kötelező schengeni és dublini elvárásokat teljesítve regisztrációs kapukhoz tereljen olyan embereket, akik nem hajlandók magukat Magyarországon regisztráltatnik. Bömbölnek viszont amiatt, hogy Magyarország nem regisztrált migránsokat enged tovább.

Ezeket ugyan az osztrák sógor szintén átengedi, a [buzi] német külügyminiszter pedig integetve üdvözli a müncheni pályaudvaron.

Merkel anyó - a rabbik lotyója - még mindíg maszatol, bátorítva a beözönlőket, akik jelentős részben Putyin szíriai áldozatai, a további beözönlésre, az egyre erőszakosabb beözönlésre.

Ezek a marhák, most nem is "Allah akbart", hanem "Merkelt" kiáltanak. Aztán Németország szétkvótázza őket az ígéret földjén - és aztán mi a lófesz (bocs) lesz?
Az akkurátus németek elkezdenek szemezgetni: te maradhatsz, te meg "hazamégy"  azaz visszamégy Magyarországra, amely beengedett/átengedett.
 
Hogy mi magyarok mit szólunk ehhez, a legcsekéjebb mértékben sem érdekli Merkelt, még kevésbé kedvenc zsidajait. De mi lesz akkor, amikor elkezdődik a vissza-zsuppolás? Mit fognak hozzá szólni és mit fognak tenni a mostani Merkel rajongók.

Mi [hülye] magyarok sohasem látjuk át egy probléma teljes spektrumát, következésképp nem is beszélünk az összetartozó témákról. Hogy a gaz Putyin szóba se kerül a szíriai kiözönlés/beözönlés kapcsán, az már szinte természetes.

De mit szólnak a "hittestvérek" tömeges érkezéséhez a Nyugat Európában olyan jól berendezkedett iszlám közösségek? 

Mit prédikálnak majd pl. a berlini Sehitik mecsetben a mollahok és mit rikoltoznak a minaretek erkélyeiről a müezzinek, ha elkezdődik "hazazsupp" ? Melyik pályaudvarról indulnak kelet felé a deportáló vonatok és milyen szinten lesz képviselve a német kormány? Ki fog "pá - pát" inteni a perronon?

Azt hiszem nem sok ember útálja olyan őszintén Orbánt, a cseheket, szlovákokat, lengyeleket - a visegrádi négyeket - mint én. De ezek a büdösök már érzik a büdöset és kezdenek, cselekedni (?), egy frászt (!) berzenkedni.

A lényeg, hogy elkezdődött az új zsidó találmány a "kaotikus háború", amelyben mindenki öl mindenkit, csak épp azt nem tudja miért.

Egy amerikai stratéga világosan és vigyorogva meséli, hogy kell "harcoltatni" egymással szemben az országokat, a népeket, a fajokat, a vallás felekezeteket, a szomszédokat, a családok tagjait, stb.

Ez az úr [visszatérek reája] Európa zsidó meghódításának legfontosabb feltételeként a német - orosz egyetértés, netán együttműködés minden áron való megakadályozását jelöli meg. Ez a koncepció most nyerésrfe áll, hisz mindkét országot a háttérhatalom kezére játszó ágensek [Merkel és Putyin] irányítják.

Mi lesz velük? És ha hagyjuk őket, mi lesz velünk?


  

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu