A tetszhalott reflexei...

2015.08.24 07:37

A kérdés az, kiválthatók e még a tetszhalott reflexei, újraéledhet e az ipse és akar e egyáltalán élni? Hát persze, hogy az egykor nagy és dicső német népre pontosabban az ifjúságra gondolok.

Az Európa elleni második zsidó invázió után a győztesek töbmmillió (!) németet gyilkoltak meg "holokauszt technikával". A magmaradt többséget pedig évtizedek alatt zombivá alakították.

Hajdani nagyságához képest a német nép süllyedt a legmélyebbre. Olyan mélyre, hogy megtűr a nyakán egy zsidócsahos szukát. Ezért kissé bővebb moslékot kapott mint a többi nép. Boldogan falta a wurstot, vedelte a sört gazdagnak és boldognak érezte magát. Viszonylag az is volt. Vígan feledte a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit, a Talmudot és főleg a Mein Kampfot, amely ezeknek a veszélyére igyekezett felhívni a figyelmét.   

Csakhogy az ezekben megfogalmazott program megvalósítása egy pillanatig sem szünetelt és óvatosan szétrágta, majd "pépesítette" a német népet.

És most indul a harmadik zsidó invázió "migráció" fedőnév alatt. [A második az Overlord (Hűbérúr) fedőnéven futott. Az amerikai armada állig felfegyverzett "keresztes vitézei" léptek először Európa partjaira. Róluk sokan hihették, hitték is, hogy igazi felszabadítókként érkeztek.

Arról a pármilliló németről, akit koncentrációs táborokba zártak, ill. [részben] elpusztítottak, nem szólt a fáma, vagyis a "demokratikus" média. Azt az ugyancsak pármillió német lányt és asszonyt, akit megkettyintettek, szintén nem emlegeti senki, hisz részben "önként" feküdtek le egy tábla csokoládéért, egy tejkonzervért, "üzletileg" tehát tisztességes (...) volt a dolog.

De most másról van szó! A harmadik zsidó invázió élén látszólag a "migránsok"  haladnak síró, reszkető gyerekekkel. Ebben az ember katyvaszban azonban már Európa partjaira léptek az Isis "aktivistái". Egyelőre civilben. Később öltik fel a jól ismert hacukát és hozzálátnak...

Mihez is? A tömeges agyonlövések, lefejezések csak a "megfelelő hangulat" kialakítását célozzák.

A fehér nőket, a fehér faj "génbankjait" teszik szex-rabszolgákká. Ez a legfontosabb cél! [Ez nem igérkezik olyan kedélyes histórának, mint a szabin nők elrablása annakidején.] 

A nők közül a zsidók majd kiválogatják a legmutatósabbakat a saját speciális élvezkedésük céljaira. Nem tudom az események láttán hány magyar politkusnak jut eszébe a Mein Kampf, hányan veszik elő, nyitják ki és olvassák a 11 Fejezetet [Nép és faj], amelyben a következők olvashatók.
"A fekete hajú zsidó kölyök órák hosszat tobzódik örömében, ha a népünktõl rabolt gyanútlan leányt vérével fertõzheti. Minden eszközzel azon van, hogy a leigázandó nép faji alapjait tönkretegye. Amint maga gyalázza meg tervszerûen az idegen nép asszonyait és leányait, éppen úgy nem riad vissza attól sem, hogy mások számára nyissa meg idegen népek faji korlátjait. Zsidók voltak azok, akik a négereket a Rajna partjára hozták azzal a határozott célkitûzéssel, hogy az ebbõl folyó vérfertõzés tönkretegye a gyûlölt fehér fajt, letaszítsa kulturális és politikai magaslatáról, és önmagát tegye e faj urává. Mert tiszta fajú és vére jelentõségének tudatában levõ népet a zsidó sohasem tud leigázni; a zsidó mindig csak a korcs népek ura lesz.Ezért igyekszik tervszerûen, az egyedek mérgezõ fertõzésével a faj színvonalát süllyeszteni."

No, ehhez mit szóltok? Tudom, semmit - szokás szerint...



 




 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu