Oszmán oroszlán és zsidó patkány

2015.09.22 18:26


Épületes históriáról lesz szó, melynek lényege a következő.

Nyilvánosságra került egy "kézikönyv", azaz turista kalauz az Európát elözönlő színes hordák számára.

[A tatárjárást megelőzően ferdeszemü udvarias "kereskedők" lepték el az országot, csábító árúkat kínálva. Esténként selyem kendőkre írták - rajzolták amit láttak. Ezekből készült Batu kán hadmüveleti térképe...]

Most más a módi. A hadmüvelethez szükséges információgyüjtést Soros vállalkozása a Nyílt Társada lom Alapítvány (Open Society Foundation) csapata végzi. Ugyanők nyomtatják és terjesztik azt a muszlim migránsoknak írt útikalauzt, amelyet pl. a Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyen osztogatnak.

A tisztes vállalkozásnak természetesen honlapja is van.



A "welcome" kifejezésnek többféle magyar megfelelője van az egyik "szívesen fogadunk"... Soros úr tehát Európába invitál pár százezer, uszkve töbmmillió színesbőrüt.

Miért is?

A "Hirek Izraelből" c. Facebook oldalon Gabay Dorka kisasszony ezt írja...

"A magyar származású üzletember nevéhez köthető könyv terjesztésével egy ismert angol blog is foglalkozik, ahol a Soros alapította Leftist nevű szervezetről úgy vélekednek: több mint két évtizede azért imádkoznak, hogy a harmadik világból érkezők megkapják azt, amire jogosultak, vagyis a „fehér világ” jólétét, amit elloptak tőlük. Az Alles Schall und Rauch német nyelvű blog arról írt, ez a „migránskézikönyv” tele van a legjobb útvonalakat ábrázoló térképekkel, a segítők telefonszámaival, valamint olyan tanácsokkal, tippekkel és jogi információkkal, amelyekkel a bevándorlók akadálytalanul eljuthatnak az Európai Unióba. Mint írták, a könyv már-már kiképzi a migránsokat jogaikat illetően, ezért is olyan gyakori, hogy a magukat jól kiismerő bevándorlók erőszakosak és lázadnak az egyes intézkedések ellen."
 
Dorka nem beszél a levegőbe. A "Leftist" valóban létezik...
 
Erről az jut az ember eszébe, hogy Európában a "fehér ember jólétét" a zsidók reprezentálták évszázadok óta most a gójokkal óhajtják megfizettetni a cehhet. A hadmüvelelet a pénz "alkimistája", hazánkfia Soros úr vezényli. 
 
Daliás időket élünk...

A meggyilkolt Solymosi Eszterke ügyének nyíregyházi tárgyalásán Szalay Károly magánvádló, Solymosiné sértetti képviselője, még így lamentált "Ha az lenne ismét a jelszó 'Jézus' akkor, valamint dicső elődeink megharczoltak az oszmán oroszlánnal is, ugy megküzdenének a törpe utódok a zsidó sakállal."  
 
Dehát mit tesz az, ha valaki Jézust kiált? Jézus már a zsidó hercegprímás és a Hitgyüli prófétájának bűzös szájából szól a buta magyar bárányokhoz, akiket az Isis fog lemészárolni, amint a Soros "bédekker" révén célbaérnek Ájrópában.
 
Hát' így állunk emberek. Mit szóltok hozzá?  


 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu