Összeesküvés elmélet és gyakorlat.

2015.09.26 07:54

Egy kedves ismerősöm vészjelzése - "Ez most tenyleg egy olyan informacio, amit ,ha nem kuldesz el rovid idon belul az osszes ismerosodnek hamarosan mar keso lesz! Es ez nem internetes propaganda anyag,hanem  a hosszutavu sorsunkrol ,civilizacionkrol a hagyomanyos ertelemben vett ertekeinkrol , nepek es hagyomanyaik megmaradasairol, az utannunk kovetkezo nemzedekek  sorsarol, lehetosegeirol, eleterol szol .Kerlek ennek tukreben kuld tovabb!"

Miről is van szó?

"Huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót. Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában."
 
És mi hogy reagálunk erre? A fotelből az Interneten "riasztjuk" a szintén fotelben űlő ismerőseinket, jóllehet tudjuk azok onnan nem fognak felállni, legfeljebb további ismerőseiket riasztják.

Többször írsogáltam arról anno, hogy Putyin, Xi Jinping Obama és természetesen Orbán is szabadkőmüvesek. Hát így működik a világ...
Nem érdekes?
 



 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu