Keresztények sírjatok!

2015.09.13 09:17

Lassan belefáradok, pontosabban bele utálkozok abba, hogy Putyin híveivel, imádóival, fanjaival szemben tényeket, érveket sorakoztassak fel. Túl sokan vannak és többnyire lelkes hölgyek, akikkel szemben még nehezebb...

Nos, hadd sóhajtsak egyet, mielőtt kilehelem meddő lelkesedésem páráját.

Az internetnek egy olyan szférájában bolyongtam kissé, ahol kedves és tisztelt Facebook ismerőseim nem szörfölnek. Kár! Bár könnyen meglehet, ez se használna.

Amit láttam és olvastam két képbe próbáltam sűríteni és nyúlfarknyi prózával megtoldani. 



Mára tudottá vált, hogy az Iszlám államot Izrael, ZsidóAmerika és Szaúd Arábia hozták létre, az Európa Erőd elleni végső roham (invázió) céljaira. 

[Ami engem illet, úgy vélem, hogy három lépcsős inváziót az I. ill. a II. Világháborúban az amerikai partraszállók hajtották végre "Európa felszabadítása"  jelszóval. Most ugyanazok [a cionista zsidók] akik az inváziós alakulatokat vezényelték a most induló III. világháborúban, változatlan stratégia mellett amelynek célja a gój népek leigázása új taktikát alkalmaznak. Már nem katonai deszant hajókat, hanem "menekültekkel" köztük nőkkel és gyermekekkel  zsúfolt "mentőhajókat" indítanak azokból az országokból, amelyeket ők romboltak le és amelyek lakosait ők kényszerítik menekülésre, nem utolsó sorban az "iszlamisták" által végrehajtott a történelemben eddig nem ismert kegyetlenséggel végrehajtott tömeggyilkosságokkal.

És Oroszország és Putyin hogy jönnek a képbe?

ZsidóAmerikának és Angliának két világháborúban sikerült kimódolnia hogy a két szép és erős faj - a germánok és a szlávok - egymást irtsák milliószámra. Ezt sem II. Miklós cár, sem Sztálin nem fogták fel, vagy ha igen, nem szabad akaratukból cselekedtek.

Oroszországnak most Putyin a cárja - a hevülékeny magyar honleányok nedves vágyainak tárgya... Hogy gondolkodik, miről fecseg és mit csinál Putyin? Küzd Amerika ellen. A maga módján, mint a háttérhatalom oroszországi helytartója.


Közben szerződésileg vállalkozik Szaúd Arábia atomiparának felépítésére. Ez az erő egyensúlyt nem csak a Közelkeleten, de az egész Világon ZsidóAmerika javára billenti. 

Putyin, a biblia nyalogató "keresztény", a kereszténység Júdása.




Az ő cinkosan passzív politikája tette lehetővé Irak, Líbia és Szíria elpusztitását. Most éppen abból az országból "migrál" a menekültek zöme, amelyet Putyin "oltalmaz": Szíriából. A hajókat persze nem ő béreli és a zsebpénzt sem ő folyósítja. Hallgat. Ő a gyilkosok néma cinkosa.

Lassan befejezem az írást és a meddő győzködést is...

 

 



 



 

 

 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu