Furcsa e migráció...

2015.09.01 11:14

Az emberiség története népvándorlások története. Ez a mostani azonban más, egészen más. A színes embertömegek Európa  elleni rohama egy hosszú távú (gyilkos) stratégia eredménye. A cionizmus egyáltalán nem jelképes, kígyója szorította gyűrűibe Európát, hogy államait összetörve elpusztítsa a görög kultúra hordozóját a fehér emberfajt.

Nem konteó következik...

Ma már kevesen emlékeznek arra, hogy a tőkésállamok gyarmatositották a fekete Ázsia egy részét, Afrikát és a Közelkeletet. 

Szegény Attilánk ez így élte át, énekelte meg.

"Forgolódnak a tőkés birodalmak,
csattog világot szaggató foguk.
Lágy Ázsiát, borzolt Afrikát falnak
s mint fészket ütik le a kis falut."
 
A "borzolt" Afrika pl. így nézett ki. A jelenlegi "modern" Afrika pedig így... [Azért hagyom ilyen nagyra a képeket, hogy a részletek kivehetők maradjanak.]


 
 
 






 

 

 

 

 



A "hagyományos" gyarmatosító országok kegyetlenül kizsákmányolták gyarmataikat. Ők azonban fokozatosan kiestek a versenyből. A szálakat ma már egyedül ZsidóAmerika rángatja. A népek/államok sorsa az ő terveik szerint vált visszzafordíthatatlanul tragikussá.

Afrikának szinte minden államában háborúk, ill. "polgárháborúk" dúlnak. A martalóchadak százezrével írtják a lakosságot, ideértve természetesen a nőket és a gyermekeket is. Akiket nem a "kegyes" fegyver, azokat a lassú éhhalál, vagy a betegségek pusztítják el. 

A "sorsára" várakozó csontsovány kisfiú nem annyira a mai Afrika jelképe, mint a kapitalizmusé, a zsidókapitalizmusé. 

[Az afrikai népek halálozási rátája túl alacsony volt pl. Kissinger számára, ezért kimódolta, hogy az amerikai laboratóriumokban baktérium fegyverré kifejlesztett HIV vírussal az Egészségügyi Világszervezet afrikai himlőellenes oltás-akciójának leple alatt többmillió (!) afrikait beoltsanak.] 

Egy utazási ismeretterjesztő magazin a következőket írja. "A földi paradicsomoknak már számtalan írást szenteltünk. A világnak azonban vannak kevésbé derűs szegletei is. Polgárháború, aszály, szegénység, haldokló gazdaság, járványok és betegségek. Földi poklok Szomáliától Afganisztánig." 

A korántsem teljes és egyébként is meghaladott felsorolás "csak"  Szomáliát, Csádot, Szudánt, Zimbabwét, Kongót, Közép Afrikát Irakot és Afganisztánt emíti. Az afrikai Libia és a közel keleti Szíria később váltak a poklok poklává, Irakkal egyetemben, Oroszország cinkos közreműködése révén

A kép Közel kelet térképével és Dél Ázsia (Afganisztán) térké pével  világítható meg. 

Az egyik migrációs viperfafészek Afganisztán. Mint tudjuk, Afganisz tánt anno szovjet invázió érte, de Amerika pontosan tudta mi ennek az ellenszere. A kecskebaszó táib előhúzta a gatyaszárból a Stinger rakétát és puff (!) volt helikopter, nincs helikopter (repülőgép). A Szovjetunió kikotródott...

Ezt Putyin Oroszországa is megcsinálhatta volna, de nem csinálta meg. Hagyta, hogy a zsidók megsemmisítsék Irak, Líbia és Szíria "virágzó diktatúráit" végeláthatatlan és áttekinthetetlen háborúkba/polgárháborúkba taszítsák ezeket az országokat. Több mint "érdekes", hogy az Oroszország által "védelmezett"  Szíriából több mint négymillióan menekültek el és tengődtek az élet és a halál mesgyéjén, olyan időben, amikor a migrációról még csak ismeretterjesztő oldalakon lehetett olvasni.

Aztán, mintegy varázsütésre, a semmiből, váratlanul megint kitört a második pusztító vihar... Az első az Isis rohama volt elsősőrban Irak és Szíria ellen. A pokol zsoldosai úgy hatoltak be ezeknek az államoknak a vérző testébe, mint kés a vajba. Oroszország nem vette észre és utólag egy szóval sem kommentálta, hogy egyetlen közelkeleti szövetségesét Szíriát kettészakította az Isis. Azóta rabolja és kiárúsítja természeti és ókori kincseit, tömegesen gyilkolja lakosságát; nem arab, hanem zsidó (!) kegyetlenséggel. 

Most az mondhatnók, azok özönlenek Európába, akiket Oroszország Putyinja, ill. Putyin Oroszországa a szarban hegyott. Mondhatnók, de nem mondhatjuk, mert az euróval, dollárral és okostelefonokkal felplankolt "jövevények"  egy része az Isis gyilkosa. A tömegben persze vannak reszkető anyák és síró gyermekek is. Ők azonban csak a nagy színjáték statisztái, a szánalom keltők szerepét játsszák. Ilyenre is szükség van.

Az ám, a szánalom, az emberiesség; erről lamentál ma a büdös vén Ájrópa. 

Lássuk csak miket mond a témáról kontinensünk legpimaszabb zsidaja az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker úr, aki ...  

"Publicisztikát írt a menekültkérdés kapcsán a Die Welt oldalára. Lesújtó véleménye van arról, hogy Európa miként kezeli a problémát, és kiemeli, hogy ő nem egy ilyen Európában szeretne élni. Európa számomra mindig is egy értékközösséget jelentett, amire büszkék lehetünk. Mi, Európában soha nem utasítanánk vissza embereket, ha a védelmünkre van szükségük – folytatja és hozzáteszi, hogy Európának kötelessége befogadni a menekülteket, mivel ezt az Unió törvényeivel és alapszerződéseivel is kőbe vésték. Aggodalommal tölti el, hogy ezt egyre kevesebben tartják szem előtt. Juncker hangsúlyozza, hogy a migránsok ugyanolyan emberek, mint bármelyikünk, „mint ön vagy én, csak éppen ezek az emberek nem voltak olyan szerencsések, hogy a világ legstabilabb és leggazdagabb régióiba szülessenek. Olyan emberekről beszélünk, akiknek a szíriai háború, az Iszlám Állam líbiai terrorja vagy az eritreai diktatúra elől kell menekülniük”.

Kérdés, hogy ez a szemétláda nem ismeri Európa közelmultjának történetét, vagy rólunk hiszi ugyanezt?

A nagy mesemondó Drábik János írja. "Roosevelt, az Egyesült Államok elnöke és több más ország vezetői tisztában voltak a németországi belső helyzettel. Ezért 1938. júliusában 32 ország képviselőinek a részvételével nemzetközi konferenciát hívtak össze a svájci Evianba. A tanácskozás célja az volt, hogy segítséget nyújtson a kivándorláshoz a hátrányos megkülönböztetést szenvedett németországi zsidó közösség számára. A konferencia csekély eredményt hozott, mivel a nagyobb államok nem akarták befogadni a zsidókat, és abban reménykedtek, hogy majd a kisebb államok ezt megteszik helyettük. Amikor a kisebb országok ezt felismerték, akkor úgy döntöttek, hogy a nagyhatalmakat utánozzák."

Most a kvótákról pofáznak. A nagy Roosewelt ZsidóAmerikájának bevándorási kvótája évi harminchatezer (!) fő volt és maradt a vészkorszak egész ideje alatt, de a bürokratikus huzavonák miatt a tényleges kivándorlók száma sohasem érte el ezt a számot. Miről is beszélünk tulajdonképpen?

Jó példa Anglia példája is. Több hajó kelt útra Európából Palesztinába zsidó migránsokkal. Az angol flotta azonban feltartóztatta a hajókat. Volt olyan, amelyet utasai felrobbantottak és mindannyian odavesztek. Volt amelyik visszatért Hamburgba és utasait visszafogadta - a koncentrációs tábor...

A cionista Izrael olyannyira megbecsülte a koncentrációs táborok Izraelbe e-migrált túlélőit, hogy kódnevük "szappan" volt...

Ma már nyilt titok, hogy a harmadik Európa elleni inváziót [az első az I. világáború, a második a II. világháború idején történt] ZsidóAmerika szervezi. 

Ebben kiemelkedő szerepet játszik a nem is félig őrült republikánus szenátor McCain, aki az ukrajnai zsidópuccsot gründolta.

De - kérdem - mi lesz velünk magyarokkal? A zsidó invázió hegye Merkel Németországa felé mutat ugyan, de nem lehet kétséges, hogy az egyik fontos stratégiai cél a Kárpát medence.

Mi magyarok régtől tudjuk, mit jelent "Schengen"! Európa védelmét jelenti magyar vér árán. A "schengeni határ" 1456-ban Nándorfehérvárnál húzódott... 

"Az 1456-os nándorfehérvári diadal a magyar történelem egyik legdicsőbb napja volt, évszázadokra az elszántság a küzdeni akarás és az önfeláldozás szimbólumává vált. 1456. július 22-én a Nándorfehérvárt védő keresztény magyar seregek Hunyadi János vezetésével, több mint kéthetes csatát követően megsemmisítő vereséget mértek II. Mehmed török szultán hadaira, és ezzel mintegy 70 évre megállították a törökök további európai terjeszkedését." 

Óh a dicső múlt, a költészet...

Hogy is írta Arany? 

Most is vallják, egyre dallják
Szerbhon ifjai, leányi,   
Guzlicájok hangja mellett:
Ki volt Janko Szibinyáni .   
De a magyar ajakon is
Neve, híre általános:   
Mert hisz él még...él örökké   
A dicső `Hunyadi János
`

Most a szerbek - Janko Szibinyányi hitvány korcs utódai - öntik a nyakunkba a nép-söpredéket. Igen, a törököket is! Épp most terjedezik a híre, hogy Erdogan - Putyin szövetségese - is belép a migrációs buliba. Korábban az Isis-t engedték segítették Irakba, Szíriába. Most hamis útleveleket gyártanak az Isis aktivistáknak és nyilván maguknak, II. Mehmed örököseinek is. 

Itt állunk tehát, de nem is törjük a fejünket azon, mi lenne a német maszlag és a török áfium ellen való orvosság, kockázatok és mellékhatások nélkül? 

Nincs ilyen. Lám Zrínyi is hogy járt. 

1663-64-ben nagy hadi sikereket aratott, azonban a bécsi udvar veszni hagyta a sikereit és békét kötött a szultánnal. Zrínyi bizalma ekkor megrendült a Habsburgok iránt, azonban politikai fellépését 1664-ben, egy Csáktornya melletti vadászaton bekövetkezett váratlan halála megakadályozta (hm..).
Főbb művei 
Mátyás király életéről való elmélkedések, Szigeti veszedelem, "Az török áfium ellen való orvosság" voltak. A "szentistváni" Magyarországon az utóbbi mű nem elérhető.

Nincs recept...

 

 

 

 

 





 

 

 

    



 

 

Elérhetőség

FaceBlog Szeszák Gyula
Debrecen
Simonyi u. 32.III.13
4028
Mobil
+36-30-245-9244
Vezetékes
+36-52-556-228
Fax
+36-52-556-228
szeszak.gyula@gmail.com. szeszak.gyula@mailbox.hu